Speciale acties van Datingsites rond Valentijnsdag

Net als de kerstperiode zijn de dagen rond Valentijnsdag een tijd waarin veel vrijgezellen toch op zoek willen naar een relatie. Eenzaamheid, of als enige geen partner mee hebben bij het kerstdiner zorg er voor dat singles na de kerstdagen vaker datingsites bezoeken.

Meer bezoekers op datingsites in periode voor 14 februari

Met Valentijnsdag is dat niet anders. Met 14 februari in aantocht gaan veel mensen weer op zoek naar een date, die hopelijk leidt tot een vaste relatie. Niet verwonderlijk dus dat 1 t/m 14 februari een belangrijke tijd is voor datingsites. Zij willen de zoekende single graag aan hun site binden, en er voor zorgen dat ze niet naar de concurrent gaan.

Om te zorgen dat de dolende single juist voor hen kiest, hebben veel Nederlandse relatiesites speciale kortings-acties op touw gezet. We zetten de acties van deze Valentijnsdag-periode voor je op een rijtje.

50plusmatch.nl: een datingsite voor 50plussers uiteraard, heeft een leuke actie. Met de Code VAL016 wordt je abonnement de eerste twee weken van februari verdubbeld. Concurrent 50liefde geeft 50% korting op een betaald lidmaatschap.

Hetzelfde geldt voor de datingsite Match4me, een datingsite voor hoog opgeleide singles. Opvallend is dat Elite Dating en Parship, eveneens voor hoger opgeleiden, geen speciale actie hebben voor Valentijn. Grote concurrent e-matching heeft dit wel: nieuw leden mogen gratis 3 nieuwe contacten opdoen rond Valentijnsdag. Wil jij ook lid worden bij een datingsite voor HBO+ vrijgezellen? Lees hier meer over EliteDating of over de andere WO/HBO relatiesites.

Gewone Datingsites

Voor wie geen 50plusser of hoge opgeleide is zijn er gewone datingsites zoals Relatieplanet en Lexa. Ook zij hebben geïnteresseerden wat te bieden. Lexa biedt drie dagen gratis full membership voor wie zich inschrijft tussen 11 en 17 februari. Bij RP kun je het betaalde lidmaatschap tegen een gereduceerd tarief een maandje testen: je betaald dan slechts tien euro voor een hele maand.

Datingsites Vergelijken

Weet je eigenlijk nog niet welke datingsite nu goed bij jou zou kunnen passen, of twijfel je over de verschillende tarieven. Er is een vergelijker. Op Pro Dating kun je datingsites vergelijken op basis van enkele nuttige criteria. Zoek je bijvoorbeeld een christelijke partner, of ben je homoseksueel, dan houdt deze dating-vergelijker daar rekening mee. Ook staan de prijzen duidelijk weergegeven. Eventuele acties voor Valentijnsdag staan er ook bij aangegeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *