De beste Tinder openingszinnen

Je hebt op Tinder de moeite genomen om er met leuke foto’s op de staan en een perfect ingevuld profiel te maken. En nu de eerste matches binnen komen vraag je je af wat de beste openingszin is om een conversatie opgang te helpen.

Wat belangrijk om te weten is, is dat er een groot verschil is tussen vrouwen in het echte leven aanspreken of op Tinder. Vrouwen welke op Tinder zitten, zitten op Tinder omdat ze benaderd willen worden, wat er eigenlijk op neer komt dat ze al op je zitten te wachten. Het enige vervellende voor jou is dat andere mannen ook de gelegenheid hebben om een match te maken en haar te benaderen. Als je een match met een aantrekkelijke vrouw hebt dan is het niet ongewoon dat ze met tientallen andere mannen ook een match heeft. Je Tinder openingszin kan het verschil maken. Het is essentieel dat je met de openingszin een conversatie opgang brengt zodat jullie elkaar een beetje kunnen leren kennen en zo snel mogelijk kunnen afspreken.

Kom niet desperate over

Nog een belangrijk iets: stuur niet direct een berichtje nadat er een match is. Dit kan desperate over komen. Soms schrijft zij dan als eerste een bericht, als dat gebeurt dan is het bijna onmogelijk dat die eerste date er niet komt. Wacht hooguit een paar uurtjes om te een berichtje te sturen.

Wij hebben hier de beste richtlijnen voor Tinder openingszinnen voor je verzameld, gegarandeerd voor succes. Hopelijk geven deze richtlijnen je de inspiratie als je je weer een bericht op Tinder moet schrijven.

Wees niet saai

Ik mocht in het Tinder account van een goede vriendin kijken. En wat je dan te zien krijgt is echt schokkend. Zeker 9 van 10 berichten die ze van mannen krijgt zijn extreem saai. Niet zo raar dat het met hen nergens op uitdraait. Met saaie berichten bedoel ik de standaard en inspiratieloze berichten zoals ‘Hoe gaat het met je’, ‘Hey schatje, wat ben je aan het doen?’, ‘Hey Naam’, ‘Je bent leuk’ en ‘Wat ben je aan het doen?’.

Val op en onderscheid je van al die andere mannen en vermijd het gebruik van dit soort saaie en inspiratieloze berichtjes.

Pas op met Tinder openingszinnen van het internet

Als je op internet gaat zoeken naar Tinder openingszinnen dan ga je er echt heel veel vinden. Het vervellende van deze openingszinnen is dat de meeste niet werken. Ze zijn bedoel als entertainment, voor het vermaak. De ene website probeert nog gekker en grappiger te doen dan de andere. Vraag je altijd af of een vrouw een openingszin welke je op internet hebt gevonden oprecht leuk gaat vinden.

Het gevaar van een openingszin welke je van het internet afhaalt is dat ze deze al (meerdere keren) gelezen heeft. Niet echt origineel dus en ze zal er dan ook niet (meer) om kunnen lachen.

Vrouwen willen vermaakt worden

En nu we het toch over entertainment hebben, de meeste vrouwen zitten op Tinder voor het entertainment gehalte. Als je niet grappig bent dan zit ze over een paar seconden wel weer met een andere man berichtjes uit te wisselen vanwege de vele keus.

Het doel van je Tinder openingszin moet dan ook het geven van een reden zijn om verder met je te praten. Dit doe je door een grappige of interessante openingszin te gebruiken.

Het starten van een gesprek op Tinder

Zoals hierboven al aangegeven kan het gevaarlijk zijn om een standaard openingszin te gebruiken welke je op het internet gevonden hebt. Maar hoe open je dan wel een gesprek? We zullen je hieronder een aantal richtlijnen geven welke je in het achterhoofd kunt houden als je een gesprek op Tinder wilt starten.

Hou je opening altijd kort een bondig. Beperk het tot hooguit 3 zinnen, maar liever 1 of 2 zinnen. Als je gelijk een heel verhaal toestuurt dan kan dit desperate overkomen en alsof je niets beter te doen hebt dan op Tinder zitten (wat misschien wel waar is, maar ze moet het idee hebben dat je naast Tinder ook nog een leven hebt).

Vrouwen maken connecties op basis van emoties. Probeer daarom met je openingszin (positieve) emoties op te wekken. Door iets grappigs te zeggen kan je positieve emoties opwekken. Zorg er daarbij voor dat je origineel bent en niet de grappen van een ander gebruikt.

Het helpt om het persoonlijk te maken. Hiervoor kan je haar naam gebruiken en eventueel iets persoonlijks zeggen, over iets wat je op een foto van haar gezien hebt bijvoorbeeld. Door het persoonlijk te maken voorkom je dat ze het gevoel krijgt dat je een standaard knippen en plakken berichtje toegestuurd krijgt.

Iets zeggen over een foto welke van haar gezien hebt heeft nog een ander voordeel. Omdat je de tijd hebt genomen haar foto’s te bekijken (en dat te laten merken) weet zij dat ze serieus genomen wordt.

Zodra je een bericht terug krijgt op je openingszin is het zaak om het gesprek gaande te houden, wat ook een kunst op zich is. Als je geluk hebt tref je een vrouw die uit zichzelf al begint te praten. In de andere gevallen moet je het gesprek een beetje gaan sturen. Probeer dit niet op een interview te laten lijken waarbij je haar alleen maar vragen stelt. Vertel iets over jezelf en vertel het ook als je op bepaalde punten die zij verteld er anders over denkt. Vrouwen zitten niet te wachten op een man die het altijd maar ja knikt en het overal mee eens is.

Als dat berichten via Tinder versturen niet echt je ding is dan is het zaak om zo snel mogelijk een afspraak zien te regelen waarbij jullie elkaar kunnen ontmoeten. Dit kan je ook gewoon aangeven, goede kans dat ze opgelucht is omdat ze je ook liever in het echt spreekt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *